Boek 12 weken vooruit met 10% vroegboek-korting

Kledingmarkt en expo graVuur

Op 3 en 4 juli is er een kedingmarkt en open huis van 11:00 tot 16:00 uur in de tuin van De Schilderschool.

 

De afgelopen tijd is er tweedehands kleding van goede kwaliteit ingezameld, wat verkocht zal worden om geld in te zamelen voor Stichting Table Mountain. De gehele opbrengst gaat naar school uniformen en schoenen voor schoolkinderen in Zuid-Afrika, in de omgeving van Kaapstad.

 

In februari van 2022 gaan wij zelf naar Zuid Afrika om samen met Stichting Table Mountain schooluniformen voor de kinderen aan te schaffen en te doneren aan kinderen in de sloppenwijken. De ouders zelf hebben te weinig geld om deze schooluniformen te financieren. Daardoor mogen de kinderen niet naar school.

 

Naast de kledingmarkt is er er ook open huis bij de vernieuwde Schilderschool. In de Schilderschool is een tentoonstelling aanwezig van GraVuur. Dit zijn beelden gebrand met vuur op hout. Meer informatie over deze unieke techniek op www.gravuur.nl. De expositie heeft als thema: 'de schoonheid van Zuid-Afrika'. Straatkinderen en de Big five zijn het onderwerp. Van de opbrengst van de gravuren die verkocht worden gaat 50 procent naar hetzelfde doel.

 

De kleding wordt uitgestald in de voortuin van de Schilderschool, waar genoeg ruimte is om het voor iedereen toegankelijk en veilig te houden! 

U bent meer dan welkom bij de Schilderschool 3 en 4 juli!  Het adres is Oranjesingel 16 in Doesburg.