Wat kost het?

De onderstaande kalender is actueel en je kunt direct boeken. Wil je eerst exact weten wat de kosten zijn?

Scroll naar beneden geef, je wensen aan en klik, zonder verplichtingen, op de blauwe knop "Prijsberekenen". Voor 1 nacht berekenen wij een toeslag.

Hulp bij het boeken

Kom je er niet uit? Bel naar 06 152 36 339 of mail info@demamalou.nl en wij nemen z.s.m. contact op, om samen de boeking in orde te maken. Pas na betaling is je boeking definitief; tot die tijd kan het zijn dat je boeking niet doorgaat, omdat iemand anders 'sneller' boekt en betaalt. Je mag tot 14 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Maar wij proberen ook altijd zonder extra kosten mee te denken in de vorm van een te goedbon die onbeperkt geldig is of direct omboeken.

Goed om te weten

In de maanden juni, juli en augustus ben je in het weekend minimaal 2 nachten welkom. alle andere maanden kan je ook rustig 1 nachtje komen je betaal dan wel toeslag.

Dit is géén goede plek voor (verjaardags-) feestjes en vrienden ontvangen. Huisdieren kunnen helaas niet mee, ook de hele lieve, stille en kleine poezen en honden. Zo kunnen mensen met een allergie hier zonder problemen terecht. Het is fijn als het tussen 21.00 - 9.00 rustig is. 

Tijden

Vanaf 14.00 uur kan je inchecken en vertrek voor 11.00 uur. Op maandag kun je meestal in overleg al vanaf 11.00 inchecken: dat is vooral fijn als je midweek komt voor werk of retraite. Op zondag mag je zolang blijven als je wilt. Dat betekent nog de hele dag eropuit en s'avonds nog even lekker eten en douchen en dan naar huis.

Alleen op de zondag van Kerst, Pasen en Pinksteren kunnen we dit niet aanbieden; dan is de uit-check tijd 14.00 uur. Op de maandagen van Kerst, Pasen en Pinksteren is de inchecktijd 16.00 uur.

Annuleren

Je kan tot 1 maand vooraf kosteloos annuleren. Mocht je later annuleren kijken we, kosteloos, naar een om-boeking binnen een jaar. In de praktijk blijkt dat dit altijd lukt.

 

Boeken