Boek 12 weken vooruit met 10% vroegboek-korting

Wat kost het?

De onderstaande kalender is actueel en je kunt direct boeken. Wil je eerst exact weten wat de kosten zijn?

Scroll naar beneden geef, je wensen aan en klik  op de blauwe knop "Prijsberekenen". Deze knop staat onder de lijst van opties & bijkomende diensten. 

Ontbijt

De ontbijtje bieden wij allen aan in het weekend en op feestdagen. Het ontbijt is niet inbegrepen maar wél bij te boeken. Je kan tijdens het boeken al je dieet wensen aanklikken. Wij zorgen dat er ruim voldoende is voor een lunchpakket, dit zit bij de prijs van het ontbijt in. 

Romantische extra's

Kaarsen kandelaar op de veranda, fles wijn in de koelkast en een bosje bloemen op tafel. Extra luxe royale badlakens. Daarnaast 4 extra gevulde olielampen! In overleg kunnen wij zorgen dat de olielampen en kaarsen branden bij aankomst.

Hulp bij het boeken

Kom je er niet uit bel naar 0615236339 of mail info@demamalou.nl en wij nemen z.s.m. contact op, om samen de boeking in orde te maken. 

Pas na betalen is je boeking definitief tot die tijd kan het zijn dat je boeking niet doorgaat omdat iemand anders 'sneller' boekt en betaald.

Tijden

Vanaf 14.00 uur kan je inchecken en vertrek voor 11.00 uur. Op maandag kan je al vanaf 11.00 inchecken dat is vooral fijn als je midweek komt voor werk of retraite.

Op zondag mag je zolang blijven als je wilt. Dat betekend nog de hele dag er op uit en s'avonds nog even lekker eten en douchen en dan naar huis.

Alleen op de zondag van Kerst, Pasen en Pinksteren kunnen we dit niet aanbieden dan is de uit-check tijd 14.00 uur. Op de maandagen van Kerst , Pasen en Pinksteren is de incheck tijd 16.00 uur.

 

Boeken